Nativ VITA Music Player – Ultramodern zenedoboz.

Sztereomagazin.hu

“A Nativ VITA lejátszó egy nyílt platformra épített, nagy felbontású formátumok lejátszását támogató eszköz, amely az erőteljes hardveres és szoftveres képességeknek köszönhetően, rendkívül sokoldalú módon használható. A készülék modern, kellemesen elegáns külsővel rendelkezik; a körültekintő kialakításnak hála, igény esetén akár falra is szerelhető. A lejátszó építéséhez kizárólag prémium anyagokat használtak; a váz eloxált alumíniumból készült, amit amerikai tölgy betétek díszítenek.

A készülék hagyományos hálózati eszközként, vagy multi-room rendszerhez társított lejátszóként is üzemeltethető. A nagyméretű (11, 6 hüvelyk) IPS technológiát használó LCD kijelző, minden körülmények között kényelmesen és gyorsan használható; a nagy felület rengeteg hasznos információ megjelenítésére képes. A készülék vezetékes módon és vezeték nélkül is képes a hálózatra kapcsolódni, természetesen hozzáfér a népszerű zenei szolgáltatók és internetes rádióállomások kínálatához, illetve a hálózati tárolókon elhelyezett adatokhoz. Az aptX Bluetooth támogatás kiváló minőségű, vezeték nélküli adatátvitelt biztosít a kompatibilis hordozható eszközökről, illetve lehetővé teszi a támogatott hangsugárzók társítását.

A kompakt házban Cortex-A9 processzor lapul, amely 4GB DDR3 memória társaságát élvezi. A készülékben egyedi szűrővel ellátott digitális kimeneti fokozat található, míg az érzékeny komponensek védelmét és a zajmentes működést, passzív hűtőrendszer biztosítja. A beépített DAC támogatja a 32 bites / 384 kHz felbontású DSD64, DSD128, DSD256, DXD és PCM jelek lejátszását, beleértve az AIFF, WAV, FLAC és ALAC formátumokat, de az MQA technológia támogatásáról sem feledkeztek el a fejlesztők. A lejátszó két és fél hüvelykes merevlemezek (HDD) vagy SSD-k (4TB összesen) elhelyezéséhez biztosít helyet, de az USB konnektorok segítségével külső tároló csatlakoztatása is megoldott. A készülék hátoldalára RCA, TosLink, BNC, XLR, USB és HDMI konnektorok kerültek. A lejátszó beállítása és vezérlése a beépített kijelző vagy a dedikált alkalmazás segítségével történhet.”