Arată ca o tabletă, dar e de fapt un hub audio pentru melomani: acesta este Nativ Sound Vita.

Mobilissimo.ro

El a fost creat cu serile lungi de binge watching de seriale în minte, iar produsul Nativ Sound Vita e tot menit pentru o nişă. De această dată e vorba de pasionaţii de muzică şi acest device e mai mult decât o tabletă, e un hub audio şi hub media în general.

Produsul se afla pe Indiegogo pentru crowdfunding, atingând 62% din ţinta de 100.000 de dolari în mai puţin de o zi. Au mai rămas 60 de zile până ce proiectul va fi finanţat complet. Nativ Sound Vita este un music player mare, cu adevărat mare, cu diagonală de 11.6 inch şi un ecran IPS LCD, dar şi cu suport pentru HDD-uri până la un total de 4 TB.

Cu acest device veţi putea controla via touchscreen atât playbackul local, cât şi pe cel al terminalelor şi boxelor din alte camere. E suportat şi control vocal  şi streaming muzical via WiFi, Bluetooth, aptX, dar şi de pe NAS sau HDD. Acustica 32 bit/384 kHz PCM e disponibilă aici, iar gadgetul se poate conecta la orice difuzoare sau căşti, oferind şi suport AirPlay, UPnP, DLNA şi funcţionând în tandem cu iOS, Android, Mac sau PC.

Există şi posibilitatea de Google Casting sau conectarea la TV prin HDMI. Compania din spatele acestui produs va pune SDK-ul sau la dispoziţie gratuit pentru dezvoltatori, care vor crea aplicaţii dedicate. Varianta de bază a produsului, numită Wave costă 699 dolari, iar Vita costă 999 dolari.


Read More